JMP YHTIÖ OY

Laadukkaat tasoite- ja maalaustyöt Helsingissä ja muualla Uudellamaalla.

Pyydä tarjous ›

TASOITETYÖT

Lue lisää ›

SISÄ- JA ULKOMAALAUKSET

Lue lisää ›

REFERENSSIT

Lue lisää ›

JMP Yhtiö Oy

JMP Yhtiö Oy:n yrittäjällä on kokemusta alalla aina vuodesta 1986, jolloin toiminta aloitettiin Loimaan tasoiteurakointi Nieminen Oy:n kanssa. JMP Yhtiö Oy on perustettu 2008. Yrityksemme on erikoistunut asuntokohteiden tasoitetöihin, sekä sisä- ja ulkomaalauksiin. Palvelemme yritysasiakkaita pääsääntöisesti Helsingin lisäksi muualla pääkaupunkiseudulla, sekä Uudellamaalla.

Yrityksemme työllistää 40 palvelualtista alan ammattilaista, jotka ovat mukana erilaisissa saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa. Olemme osallistuneet erilaisten liiketilojen urakoihin. Voit tutustua tarkemmin kohteisiin referenssit -välilehdellä.

Laajan verkostomme johdosta pystymme palvelemaan myös ulkopuolisissa maalaus- ja rappaustöissä.

Ota yhteyttä ›

Luotettava kumppani

Toimintamme on vakaalla pohjalla, mistä kertoo AAA-luottoluokitus, sekä Suomen Vahvimmat sertifikaatit. Toimintatapamme on mutkatonta ja asiakaslähtöistä. Tämän vahvistaa myös monien työmaiden mestareiden lausunnot yrityksemme pitkän historian varrelta.
Yrityksemme pienen koon vuoksi pystymme varmistamaan helpommin, että työmaat pysyvät paremmin kontrollissa ja työ valmistuu aina sovitussa ajassa.

Asiakaskunta

Teemme pääsääntöisesti alihankitatöitä rakennusalan yrityksille, mutta palvelemme myös Uudenmaan omakotitalorakentajia.

Tutustuthan referenssikohteiden lisäksi laatujärjestelmäämme, joka on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Ota yhteyttä, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania.

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Täytä lomake huolella
Yhteystiedot 0500 530 408